Logo

Et adrenalinkick å finne den rette

De fleste av oss vil gjerne tilbringe livet med den rette. Sånn er det også med partene i arbeidslivet. Å gjøre det rette valget er viktig for at menneskene skal trives og for at bedriftene skal lykkes. Men å finne den rette er ikke lett. Derfor kan gode samarbeidspartnere lønne seg, enten man skal ansette en ny kollega eller finne seg en jobb.

Vi i Ambio blir ekstra stolte når vi treffer igjen mennesker som på et tidspunkt fikk jobb gjennom oss og som har funnet seg godt til rette i nettopp den jobben. Da føler vi at vi har lykkes. Vi er ikke fornøyde med bare å plassere kandidater ute hos de respektive oppdragsgiverne våre så fort som mulig. Målet må alltid være å finne den beste kandidaten og den beste arbeidsgiveren.

For oss er det betryggende at vi har mange kunder som har vært med oss lenge. Vi vet at fornøyde kunder kommer tilbake år etter år. Vi er opptatt av enkeltmennesket, vi lytter til kundene, og vi tar ingen snarveier for å «selge» mest mulig. Det kan kanskje fungere på kort sikt, men på lang sikt er det en dårlig strategi både for oss og kundene våre. Enten vi snakker om midlertidige eller faste stillinger er kompromissløs kvalitet i hele prosessen like viktig.

Men vi kopler ikke bare kandidater og arbeidsgivere. Vi er også et komplett HR-hus som kan bistå i alle prosesser som har med de ansatte å gjøre, typisk masserekrutteringer, organisasjonsendringer og jobbsøkerkurs.

Vi er utrolig glade for at vi nettopp styrket laget med Kari og Atle fra anerkjente Tribe (https://ambio.wpengine.com/tittel/). Vi satser offensivt fordi vi ser at markedet vil ha kontinuitet og kvalitet. Å vokse gir oss mer muskler til å yte enda bedre tjenester til kundene våre, gjennom større kapasitet, mer erfaring og et enda større nettverk.

For oss er det et skikkelig adrenalinkick når vi vet at vi har funnet den rette kandidaten eller den rette arbeidsgiveren. I over 20 år har vi levert bemannings- og HR-tjenester i markeder som går opp og ned. Og det er nettopp det Ambio ønsker å være – en trygg samarbeidspartner i gode og onde dager – for motiverte kandidater og ambisiøse bedrifter.