Logo

Slik kan vi øke jobbsjansene dine

For meg er det selve drømmejobben å hjelpe folk til å finne en ny jobb. Ja, aller helst til å finne nettopp deres drømmejobb.  Jeg vil at alle kandidater vi rekrutterer får en jobb hvor de kan finne seg like godt til rette på arbeidsplassen som det jeg gjør her i Ambio. Det er et ærefullt oppdrag.

I løpet av mine mange år i bransjen har vi vært ute for litt av hvert, men ingen har opplevd en situasjon som den vi har nå. For de få som ansetter har det sjelden vært flere gode kandidater å velge blant. Og dermed, for de mange som søker, har konkurransen sjeldent eller aldri vært større.

Og hva betyr det for deg som jobbsøker? Jo, det betyr at det kan lønne seg å alliere seg med noen som er profesjonelle på å «matche» de rette kandidatene med den rette arbeidsgiveren. Vi i Ambio kjenner regionen, bransjene og arbeidsgivernes behov. Tar du kontakt med oss kan vi kartlegge deg og dine egenskaper og kvalifikasjoner. Vi bruker anerkjente analyseverktøy, og gjennom samtaler lærer vi deg å kjenne, slik at vi forstår hvilke ønsker du har, hvilke utfordringer du trenger og hvilket ambisjonsnivå du har.

Start i dag med å lage en profil og legge inn CVen din her.

Dersom du ønsker det, kan du snart melde deg på ett av våre jobbsøkerkurs. Der vil våre eksperter utruste deg med mer kunnskap om bl.a søknadsskriving, intervjusituasjoner og annet som setter deg i stand til å skille deg ut i mengden av jobbsøkere. Jo flere gode kandidater som fins, desto viktigere er nettopp det.

Grunnen til at de fleste av våre bedriftskunder kommer tilbake til oss år etter år, er at de har tillit til at vi klarer å finne de rette kandidatene for dem. Enten det er til faste stillinger eller vikar/konsulentjobber.

Den tilliten får vi fordi vi har kvalitet gjennom hele prosessen.