Fant du ikke en passende stilling på vår “ledig stilling” side?

Registrer deg på Åpen søknad, hvor du enten kan laste opp din egen CV og enkel søknad, eller benytter vårt system til å få laget en CV.

Evaluering av kandiater skjer fortløpende. Kun aktuelle og kvalifiserte kandidater blir kontaktet.

Personvern / Bakgrunnsjekk

I Ambio People behandler vi alle kandidater med respekt, integritet og rettferdighet. 

Vi er genuint opptatt av dine egenskaper og din egnethet, samt din evne og vilje til å lykkes i den jobben vi rekrutterer deg til på vegne av vår oppdragsgiver.

Enten du nå søker en spesifikk stilling eller registrerer deg under «Åpen søknad» setter vi pris på om du laster opp et bilde av deg selv samtidig.

Du er velkommen til å laste opp din CV elektronisk i vår CV base, enten via en ledig stilling du finner utlyst på Ledige stillinger. Eller registrer deg under Åpen søknad om du ikke skulle finne drømmejobben akkurat nå.

Ved å registrere CVen din i vår base samtykker du samtidig at AMBIO AS behandler og lagrer de opplysninger som gis av deg, i den hensikt å rekruttere deg til en fast stilling på vegne av våre oppdragsgivere.

Disse opplysningene gis frivillig og du er gjort kjent med at du kan kreve innsyn og sletting etter personopplysningsloven og retting etter samme lov og samt gjeldende regner ift GDPR.

Som vår kandidat blir du aldri lansert til potensielle oppdragsgivere uten på forhånd å ha vært intervjuet og gitt ditt samtykke – samtidig vil du også få relevant og god informasjon om stillingen og oppdragsgiveren du er aktuell for hos oss.